HTML

budomagazin.hu

A www.budomagazin.hu Magyarország egyik leglátogatottabb modern és tradicionális harcművészetekkel foglalkozó internetes oldala, amely sokrétűen és sokszínűen szolgálja ki a küzdősportok elkötelezett híveit, illetve a téma iránt érdeklődőket. A napi frissítésű, gazdag fotóanyagokkal és teljes körű videoszolgáltatással jelentkező magazin prompt hírszolgáltatást üzemeltet az aktuális hazai és nemzetközi küzdősport élet történéseiről, de természetesen a szövetségek és szervezetek mindennapjainak hírei, sajtó- és háttéranyagai is megjelennek felületén. Rendszeres foglalkozik egészségügyi tanácsadással, táplálkozástudománnyal, tréning-rendszerekkel, edzésmódszerekkel, ugyanakkor a harcművészeti stílusok filozófiái, a harci rendszerek misztikus és legendás történetei is rendszeresen megjelennek az oldalon. www.budomagazin.hu

Friss topikok

Címkék

A kulisszák mögött, a zsákok között

budomagazin.hu 2013.03.27. 12:46

Kivételezett helyzetben vagyunk. Extra fotókat kaptunk Madár kesztyűs edzéseiről. Elszántság, szorgalom, fanatizmus – Zsolt a bokszért él, és nem akar kikapni most sem. Reméljük, a veretlenségi sorozat a hétvégén sem szakad meg, és győztesen tér haza.

Madar_1.jpg

Madar_3.jpg

Madar_6.jpg

Madar_1.jpg

Madar_8.jpg

Madar_7.jpg

Madar_2.jpg

Madar_4.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://budomagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr45175692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása