HTML

budomagazin.hu

A www.budomagazin.hu Magyarország egyik leglátogatottabb modern és tradicionális harcművészetekkel foglalkozó internetes oldala, amely sokrétűen és sokszínűen szolgálja ki a küzdősportok elkötelezett híveit, illetve a téma iránt érdeklődőket. A napi frissítésű, gazdag fotóanyagokkal és teljes körű videoszolgáltatással jelentkező magazin prompt hírszolgáltatást üzemeltet az aktuális hazai és nemzetközi küzdősport élet történéseiről, de természetesen a szövetségek és szervezetek mindennapjainak hírei, sajtó- és háttéranyagai is megjelennek felületén. Rendszeres foglalkozik egészségügyi tanácsadással, táplálkozástudománnyal, tréning-rendszerekkel, edzésmódszerekkel, ugyanakkor a harcművészeti stílusok filozófiái, a harci rendszerek misztikus és legendás történetei is rendszeresen megjelennek az oldalon. www.budomagazin.hu

Friss topikok

Címkék

Erdei jött, látott, bemutatkozott, már csak győznie kell...

budomagazin.hu 2013.03.27. 08:01

Erdei Zsolt profi ökölvívó kedden este hivatalosan is bemutatkozott – egy nemzetközi sajtótájékoztató keretein belül – a nagyközönségnek és a szakmédiának.

Madar_sajtaj_9.jpg

A „Monte-Carlo millió dolláros szupernégyes" elnevezésű gála résztvevői egy nívós rendezvényen gyűltek össze a Casino De Monaco impozáns falai között, hogy hivatalosan is bemutatkozzanak a nemzetközi médiának.

IMG_1020.JPG

Madar_sajtaj_11.jpg

Madár arra a kérdésre, hogy „milyen céllal tért vissza ennyi kihagyás után a kötelek közé?" határozottan azt felelte: „Nekem mindenem a boksz, és nagyon vártam már, hogy újra kötelek közé léphessek. Célom, hogy megnyerjem a meccset, és a saját súlycsoportomban újra a világ legjobbja lehessek."

Madar_sajtaj_4.jpg

„Ismerem, Erdeit, mindent tudok róla. Voltak már erős ellenfeleim, így állok elébe a szombati mérőzésnek." nyilatkozta szűkszavúan a sajtótájékoztatón Madár ellenfele, Denis Grachev.

Madar_sajtaj_3.jpg

A sajtótájékoztatón minden mérkőzés érintettjei pár-pár mondatban reagáltak a hozzájuk intézett kérdésekre, majd egy állófogadással zárták az első hivatalos gála-eseményt, amely egy szerdai nyilvános edzéssel folytatódik majd.

Madar_sajtaj_6.jpg

A két súlycsoportban is világbajnok profi ökölvívó, Erdei Zsolt (33(18)–0–0) 2013. március 30-án lép újra szorítóba, ezúttal Európában, Monacoban. A „Monte-Carlo millió dolláros szupernégyes" elnevezésű négyestorna első fordulójában Madár az orosz származású Denis Grachev (12(8)–1–1) ellen mérkőzik meg, míg a másik találkozón Edwin Rodriguez (22(15)–0–0) és Ezequiel Osvaldo Maderna (19(13)–0–0) csaphat össze. A győztesek ezt követően július 13-án találkoznak egymással.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://budomagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr445174882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása